практикум
планування закупівель
Сезонні коливання ціни: як ліпше закуповувати
Організація долучилася до програми Євгена Клопотенка CultFood. Однак для цього потрібний широкий асортимент овочів та фруктів, ціни на які змінюються залежно від сезону. Як їх закуповувати, якщо приміщення для зберігання організація не має?
Зміна ціни предмета закупівлі — природний процес. Він пов’язаний з різними економічними факторами, які впливають на ціноутворення на ринках товарів, робіт і послуг. Що робити замовникам, якщо ціна предмета закупівлі змінюється залежно від сезону двічі, а то й більше разів на рік?
Щоб прочитати статтю, увійдіть у свій акаунт. Якщо не маєте його – зареєструйтеся та отримайте демодоступ
Маю акаунт
Увійти
Я – гість
Отримати демодоступ